HOW IT WORKS

Steg 1. Check-in

Maila oss gärna på info@vamcoab.se för att diskutera ditt drömkök eller garderob. Du kan hitta mycket inspiration på vår hemsida, men har du egna idéer eller bilder, tveka inte att skicka dem till oss. Vi vill veta dina behov så att vi kan anpassa våra produkter för att möta dem.

Steg 2. Design in progress

När du väl har valt den stil som passar dig kommer våra experter att förbereda en preliminär möbeldesign åt dig. Vi kommer att försöka använda dina idéer och föreslå ergonomiska lösningar. Vid design är det vanligt att använda det tillgängliga utrymmet i största möjliga utsträckning. Vi vet att det aldrig finns tillräckligt med lagringsutrymme.

Steg 3. Crafting

Det är nu vi går till handling. Vi kommer att ordna de slutliga måtten av rummet med dig och förbereda den slutliga versionen av projektet. Kort därefter kommer våra duktiga snickare att sätta sig in i ditt projekt och börjar arbeta direkt.

 

Steg 4. Check-out

Det mest spännande skedet av vårt samarbete är på väg. Vi kommer att kontakta dig angående installationen av de beställda produkterna. Nu är du bara några ögonblick ifrån … dina drömmöbler.

*Läs gärna våra tips om hur du bäst förbereder möbelmontering -> 

BOKA ETT MÖTE

Du kan träffa en av våra representanter för att diskutera dina behov. Skicka ett meddelande eller ring oss för att boka en tid. Du kan också besöka vårt Bromma showroom om det skulle vara bekvämare för dig. Vi svarar på din fråga eller följer upp med dig via ett kort e-postsvar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbsida. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies. Läs mer om Integritetspolicy.